GODMORGON

Hejsan bloggen, sry för att jag inte bloggat men har inte pallat .... Idag vaknade jag runt 10, åt frukost och satt mej vid datan.  Jag måste sälja klart mina lotter idag , har typ 5 stycken kvar. Måste hitta någon som vill gå med mej . Får väl messa någon ;)


Bjuder på bilderna!


med lugg.


Utan lugg :D


DAGEN

Hejsan bloggen! Har inte riktigt haft tid att blogga men kan berätta lite kort vad jag haft för mej. I torsdags var jag och bada med klassen, och igår var jag med hanna och olivia. Me3n idag hade jag match! Vi vann med 2-5! Riktigt kul. Matchen började klockan 11 och slutade runt tolv tror jag... Min lilla kusin skulle vara mig idag, så jag lekte lite med henne också. Fast jag var väldigt trött efter matchen. Just nu gör jag inte så mycket, typ chillar ... Sitter vid datorn. 

Bild på en outfit från i torsdags... har inte hunnit ta några anndra. :)
time to sleep....

hej bloggen! kom hem från fotbollen för en timme sen? har hunnit duchat och ätit! Fotbolls träningen var helt okej, vi har ju med fotbolls akademin på onsdagar... Antagligen ska jag gå lägga mej snart? Är rätt så tröt, fast den är bara nio?       

Så  länger in en bild från förra sommarlovet också ;)


(Y)

Hej igen! Jag måste bara visa ett bar skor jag fick i födelsedagspresent, fföra månaden, men det har vart för varmt att  använda dom... Men nu är hösten snart här så det är dags! Fast den är väldigt höga så det är kanske jobbigt i skolan?  Jag vet inte, men här är ialafall en bild på dom :)
SKOLA

hejhej! idag i skolan har vi haft svenska matte....... , och så har vi haft jumpa! Typ för första gången faktiskt. Det var helt okej, vi gjorde lite samarbetsövningar och så. Inte världens roligaste då... Slutade tio över tre... Har gjort en svenska läxa som vi fick ,blev klar nyss. Senare vid halv sju blir det träning igen!